Preparing the training for the church leaders

The dates of 16-18 March are approaching fast. Before we know it, they will be on the calendar. Together with Badaru I am preparing it. For me it means that I need to translate a lot and in the mean time am thinking what to pass on during the two days (thus, what is important) and what can wait until a further training. I am also thinking if it is an idea to write the information we pass on in a booklet, with some background information.

Pastor Langa, local pastor of Adi church but also vice-president of the church district of Adi, came by the end of last week with the question if I could write invitations for the participants. They will number around 45, and the district leaders have thought to invite not only the men but also their wives. Friday I met the Kakwa chief during a memorial service for a pastor who died a week ago, and he mentioned the training immediately. He will be there with his wife definitely.

2 thoughts on “Preparing the training for the church leaders

  1. Wow! The Lord is Good. Alleen veel werk te doen. Ik hoop dat Hij je ook wijsheid geeft over welke prioriteit alles heeft zodat je het in die volgorde kunt afwerken. Misschien zijn er mensen die je in ieder geval kunnen helpen bij het versturen van de invitations als je dat moet/gaat doen. Zodat je je tijd efficient kunt gebruiken. De tijd is inderdaad beperkt. Ik neem aan dat je de tijd die je nog hebt in een schema zet met alles wat je in die tijd gedaan wilt / moet hebben. In ieder geval gaaf dat je die training nu kunt gaan geven en dat er zoveel belangrijke mensen aan gaan meedoen!
    May the Lord Bless you and keep you.

  2. Hoi Monique. Het is bijna zover. Maandag beginnen we. De leiding van het kerkdistrict heeft de uitnodigingen verstuurd die ik had geschreven. Caroline heeft geholpen met ‘red ribbons’ te maken (willen we uitdelen) en met Likambo en Badaru zijn de besprekingen in volle gang. Hoewel, Badaru was ziek vandaag, ze heeft malaria. Wel balen, zo dicht op de training. We bidden dat ze maandag is opgeknapt. Mag je ook voor bidden. Alvast bedankt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *